miércoles, noviembre 16, 2005

IVEX, Zaplana i les rsponsabilitats polítiques

La coordinadora d' EUPV, Glòria Marcos, vol que el grup parlamentari reclame la dimissió i l’acta com a diputat d’Eduardo Zaplana donat que “la responsabilitat política apunta cada volta més al portaveu popular”

La coordinadora d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), Glòria Marcos, ha anunciat aquest matí que el seu grup traslladarà tota la informació disponible sobre el cas IVEX al coordinador general d’Izquierda Unida, Gaspar Llamazares, i a la resta de la direcció federal, per tractar de demanar la intervenció en el cas del Fiscal Anticorrupció. Marcos va assenyalar que “hi ha una sèrie de possibles delictes, com la utilització de paradisos fiscals en transaccions realitzades des d’organismes públics i operacions que afecten a uns altres països que justifiquen i fan necessària la intervenció dels poders de l’Estat. El president de la Generalitat, Francisco Camps, pot seguir en la seua ridícula fugida cap endavant, però les evidències són molt serioses i es tracta d’una qüestió que tindrà unes repercussions polítiques molt fortes”.

A més a més, la coordinadora d’Esquerra Unida vol que el grup parlamentari al Congrés dels Diputats d’Izquierda Unida-Iniciativa per Catalunya reclame l’acta com a diputat del portaveu del PP, Eduardo Zaplana. “Conforme avança el temps la responsabilitat política, i ho deixarem així de moment, apunta cada volta més al portaveu popular i ex president de la Generalitat, el màxim dirigent polític del País quan es cometeren les nombroses irregularitats de l’IVEX i, especialment, tot el que té que veure amb el vergonyós i opac contracte amb el cantant Julio Iglesias, el seu amic de l’ànima”, va argumentar la dirigent d’esquerres. “Evidentment, sabent el que ja sabem, i al marge de la instrucció judicial corresponent i pertinent, Zaplana no pot continuar ni un minut més cobrant de l’erari públic”, conclogué.


No hay comentarios: