domingo, noviembre 13, 2005

El PP al País Valencià

La corrupció i la fractura dels populars s’obrin pas i ja no es poden amagar amb els habituals jocs d’artifici. Allò més lamentable no és que els conflictes provocats pels casos de corrupció hagen arribat al grup parlamentari de les Corts, sinó que també afecten als propis consellers i conselleres i a la pròpia tasca de govern.

Tota aquesta situació no sols afecta a la gestió diària de la Generalitat, sinó que contribueix a malbaratar la convivència política a aquest País i en relació amb unes altres comunitats. De fet, totes les bronques a propòsit de l’aigua i sobretot a propòsit de la llengua li vénen molt bé al president Francisco Camps per amagar les misèries de Fabra, dels alcaldes de la Vega Baixa, etcètera. Per tant, el que és d’esperar és que el Consell torne a muntar en un termini breu de temps nous conflictes artificials per amagar els seus problemes que cada volta són més greus”

Podem augurar que la situació “anirà a més conforme es vagen aproximant les eleccions i es veja que hi ha possibilitats per part dels populars de perdre el poder. En una altra comunitat que ho contemplara estaríem a un pas de necessitar les eleccions avançades.
La situació de transfugisme generada a les Corts Valencianes és un nou inici de les condcions internes del PP , així com de la campaña de crispació inicida pel PP. Camps i els seus portanveus han posat la lletra de les proclames, del victimisme i del anticatalanisme més contundent, han obert la caixa de Pandora i altres desde el neofeixisme han decidit fer noves ofertes electorals. Asistim de bell nou a una reedició dela Batalla de València, els únics responsables son els dirigents del PP

No hay comentarios: