martes, noviembre 15, 2005

Camps i el PP son els inductors del creixement de la ultradreta regionalista

CAMPS NO TÉ MOTIUS PER A LAMENTAR-SE PERQUÈ ÉS L’INDUCTOR DEL CREIXEMENT DE LA ULTRADRETA REGIONALISTA”

Al PV el blaverisme “va comprar un bitllet d’anada i tornada” , en el PP “hi molt militant potencial de Coalició Valencianista”

La coordinadora d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), Glòria Marcos, va considerar com a “penoses i profundament hipòcrites” les declaracions del president de la Generalitat, Francisco Camps, a les quals lamentava la situació generada pel trànsfuga Francisco Javier Tomás Puchol, i qualificava els components de Coalició Valencianista com a “parafeixistes”. “Entre d’altres qüestions, Camps no té motius per a lamentar-se perquè ell és el principal inductor del creixement de la ultradreta regionalista al País Valencià. Tant el seu Consell com Canal 9 han donat veu i arguments a eixos grups i, per tant, el PP està collint el que havia conreat prèviament i ara és bo que les ires d’eixa gent no les patim els mateixos de sempre. Igual això ha fet reflexionar el PP però ens sembla que no”, va explicar.

El més curiós és que al propi PP hi ha per raons ideològiques molt militant potencial de Coalició Valencianista i el tema està totalment obert. El PP va tractar de desmantellar Unió Valenciana incorporant militants regionalistes a les seues files però ens fa l’efecte que alguns podrien haver comprat bitllet d’anada i tornada. Nosaltres, en tot cas, portem molt de temps advertint que la política oportunista del Consell i el recurs a la bronca amb Catalunya anava a tindre efectes indesitjables. I sols fa uns dies que diguérem que la situació era roïna per a tots, inclós el PP. Els fets ens han donat la raó en molt poc de temps...

No hay comentarios: