miércoles, abril 11, 2007

HA FRACASSAT EN LA SEUA ESTRATÈGIA DE CONFRONTACIÓ URBANÍSTICA AMB LA UE

La visita a Brussel·les dels consellers Esteban González Pons i Milagrosa Martínez és la demostració que el Consell ha fracassat estrepitosament en la seua estratègia de confrontació urbanística amb la Unió Europea i l’intent de desacreditar les visites i els informes dels europarlamentaris.

Ens sembla tot un paperot per part del PP que després de la criminalització i els atacs als eurodiputats i d’haver generat una gran confrontació amb la Unió Europea ara es tracte de salvar la cara en Brussel·les per la porta falsa.

Per desgràcia per al PP, tots els intents de llavar la cara de l’urbanisme que s’ha fet al País Valencià estan fracassant perquè les evidències són les que són. Ni el canvi de titular a la Conselleria, ni les campanyes d’intoxicació pseudoecològiques de González Pons ni els atacs a Europa, ni el victimisme poden amagar que al País Valencià s’està visquent una situació límit.
La dirigent d’esquerres va especificar que al mateix temps que el Consell va a Brussel·les per tractar d’aconseguir un complicat llavat d’imatge, la Generalitat continua aprovant plans urbanístics impossibles com el Nou Mil·leni de Catarroja, Gran Manises o Sociópolis.

L’únic missatge creïble que podem traslladar a Europa és un canvi de la legislació urbanística que impedisca els abusos i el descontrol i, mentre, una moratòria que ens ajude a reordenar el territori. Fora d’això, el que puga explicar el Consell a Europa no té credibilitat.

No hay comentarios: