viernes, abril 13, 2007

Cal canviar la legislació urbanística al PV

“L’ÚNICA EIXIDA DAVANT L’INFORME DE LA UE ÉS CANVIAR LA LEGISLACIÓ I LA POLÍTICA URBANÍSTICA”

La candidata de Compromís diu que el Consell “està fent el ridícul amb les seues fugides cap endavant, les seues teories conspiratòries i el seu victimisme”

La coordinadora d’Esquerra Unida i candidata a la presidència de la Generalitat pel Compromís pel País Valencià, Glòria Marcos, ha advertit aquest matí que l’única eixida possible davant l’aprovació de la Comissió de Peticions del Parlament Europeu de l’informe dels europarlamentaris “és canviar la legislació i la política urbanística valenciana”.

“El govern valencià ha quedat en evidència davant tota Europa no per una conjura contra el País Valencià, sinó per una política amb l’urbanisme, responsabilitat directa del Partit Popular, que ens ha situat en l’ull de l’huracà”.

A continuació, Marcos va criticar l’actitud del Consell i del conseller Esteban González Pons davant el “molt seriós correctiu de la Unió Europea” i els va acusar de “fer el ridícul amb les seues fugides cap endavant, les seues teories conspiratòries, que recorden als subterfugis i excuses habituals del PP per no fer front als problemes, i un victimisme que ratlla en el patetisme”.

“L’únic càncer per al turisme i per a l’economia del País Valencià és un govern del PP que ens està duent a poc a poc al col·lapse amb el seu patrocini de l’economia especulativa i de l’enriquiment ràpid. Si algú està fent tot el possible per carregar-se el turisme és el PP, encabotat en fer del litoral valencià el més saturat i insostenible de tota Europa”, va concloure.

Així les coses, la dirigent d’Esquerres va assenyalar que sols “existeix una garantia de canviar la política i la legislació urbanística al País Valencià i és que Esquerra Unida i el Compromís tinguen la capacitat suficient d’incidir en les polítiques que es facen més enllà del mes de maig”.

No hay comentarios: