jueves, abril 19, 2007

HAN DE CANVIAR PER ATENDRE LES NECESSITATS DE LA GENT CORRENT I NO D’UNA CASTA DE PRIVILEGIATS

En contraposició a les veus que des del món empresarial ja estan fent campanya en favor del PP, que les prioritats polítiques han de canviar per atendre les necessitats de la gent corrent i no per continuar alimentant els interessos d’una casta de privilegiats.

Per a Compromís pel País Valencià i per a Esquerra Unida, després de més d’una dècada de govern del PP, toca que les prioritats siguen aconseguir treball estable i de qualitat per a tothom, garantir l’accés a una vivenda digna als joves, millorar el transport públic, fer més habitables els pobles i les ciutats i aconseguir una sanitat i una educació de la major qualitat possible. És a dir: estem per les necessitats de la gran majoria de la població, la qual cosa ens sembla que és una bona noticia.
També serà necessari canviar els interlocutors amb el govern. No és possible ni raonable que les grans decisions es prenguen d’acord sempre amb els mateixos, els grans empresaris d’aquest país. S’ha de donar veu als moviments socials i a la ciutadania en general per anar a solucionar els problemes reals de la població.

El que passa és que els mateixos que s’han omplit les butxaques amb diners públics per fer negoci, o als que s’ha permés un enriquiment exponencial afavorint des de la Generalitat els negocis especulatius, tenen por que les prioritats canvien i s’atenguen les necessitats de la gent corrent. Per això les veus d’alarma i els gestos pensats per afavorir els interessos electorals del PP.
Cal recordar al món empresarial valencià que la gestió del PP ha estat absolutament nefasta per a totes aquelles empreses que no s’han dedicat a l’economia especulativa. Per a eixes empreses el PP no té més fulla de ruta que deixar-les morir. Nosaltres, per contra, pensem que es poden fer moltes coses en la línia de recuperar el nostre teixit productiu

No hay comentarios: