lunes, abril 23, 2007

EL COMPROMÍS “ÉS EL CATALITZADOR I L’ÚNICA GARANTIA PER DESPLAÇAR LA DRETA DEL GOVERN”

La coordinadora de Esquerra Unida es felicita perquè la coalició “està arribant a la gent progressista” i adverteix que “sols amb propostes alternatives es pot guanyar a la dreta”

La coordinadora de Esquerra Unida y candidata a la presidència del Compromís, Glòria Marcos, s’ha felicitat aquest matí per l’aparició de més enquestes sobre les properes eleccions municipals i autonòmiques, com ara l’apareguda hui i publicada pel diari Levante-EMV, que auguren un canvi polític al País Valencià i ha assenyalat que la coalició que representa “és l’autèntic catalitzador i l’única garantia de desplaçar la dreta del govern autonòmic”.

“Sols a l’enquestes cuinades pel propi Partit Popular no és dóna com a una possibilitat molt real i molt propera el canvi de cicle polític al País Valencià. A la resta de sondejos que van apareguent i fins i tot a alguns que encara no sabem, el canvi està cada volta més pròxim”, va concloure.

Marcos es va felicitar així mateix pels resultats que podria obtenir Compromís i pel grau de coneixement de la coalició, “tot i tenir uns recursos econòmics limitats”, el que significa al seu criteri que “s’està arribant a la gent progressista, que estem polsant les preocupacions, les il·lusions i les aspiracions de la gent d’esquerres”.

“No obstant això, en aquest mes que resta per a les eleccions encara queda molta tasca a realitzar per arribar als sectors que encara estan en l’abstenció o no tenen decidit el seu vot”, va alertar. “Del que estem convençuts i convençudes, en tot cas, és que sols des de l’esquerra i amb propostes alternatives es pot guanyar a la dreta”.

La dirigent d’esquerres, a més, va destacar el fet no sols que la coalició de Compromís “puga ser decisiva per apartar el PP de les institucions, sinó que és tota una garantia per aconseguir un escenari polític molt més plural i per acabar amb el bipartidisme”.

No hay comentarios: