sábado, abril 28, 2007

DEBATS A RTVV

La direcció de RTVV es irresponsable per no tindre encara una proposta per als debats i el repartiment de temps informatiu per a la propera campanya electoral a dues setmanes del començament de la mateixa. La dirigent d’esquerres ha fet aquesta valoració després de la reunió aquesta vesprada de la comissió de RTVV que s’encarrega d’aquesta qüestió i del qual forma part.

El proper dia 3 de maig acaba el termini per presentar la proposta davant la Junta Electoral de la Comunitat Valenciana, per la qual cosa era imprescindible que els membres del Consell d’Administració poguérem tindre la proposta per al seu debat en temps i forma. Una vegada més, l’ens públic està al servei dels interessos partidaris del PP, que sembla estar especulant sobre la conveniència o no de fer campanya electoral a Canal 9. Nosaltres considerem insuficient la campanya per compensar els anys de manipulació i manca de pluralitat a la televisió pública, però exigim que almenys les regles més bàsiques del joc siguen respectades.

Combatrem qualsevol tipus de proposta que no tinga en compte criteris de pluralitat, cas dels cara a cara plantejats des d’uns altres mitjans de comunicació públics. És a dir: s’han de preveure debats plurals amb totes les forces parlamentàries. A més, creguem que s’han de tenir en compte a més dels debats dels candidats a la presidència de la Generalitat i dels principals ajuntaments diversos debats sectorials sobre les qüestions que preocupen la ciutadania.

No hay comentarios: