viernes, mayo 04, 2007

DEBATS ...

Critique la proposta traslladada aquesta vesprada per la direcció de RTVV al Consell d’Administració de l’ens públic per al seguiment de les properes eleccions i, més concretament, la insistència de tornar a plantejar debats electorals insulsos, de bustos parlants per torns successius, pensats no per generar l’interés de l’audiència, sinó per espantar l’interés dels telespectadors i evitar la mala imatge del PP.

He plantejat, sense èxit, la realització de debats dinàmics, amb la presència d’un moderador però la possibilitat d’intervindre i interrompre, que és l’esquema de debat raonable i amb capacitat que s’empra a totes les televisions públiques i privades. Tret del debat dels candidats i la candidata a la presidència de la Generalitat, que s’emet a una hora de màxima audiència –22,30 hores-, la resta de debats, municipals i sectorials, s’emetran a partir de les 12 hores de la nit, la qual cosa suposa limitar les possibilitats d’arribar a l’audiència.
L’absència, en els debats sectorials, d’un debat al voltant de la cultura i l’educació, un dels punts febles del PP i que, per tant, no li interessen en absolut”. Finalment, lamente que una volta més, el moderador dels debats siga una persona tan marcada com Lluís Motes, una de les persones que més ha manipulat la televisió en benefici del Partit Popular.

2 comentarios:

VICENTALEXIS dijo...

SERÀ PERQUÈ TENEN POR A QUE TU ELS DIGUES QUÈ HAN FET AMB EL PÁIS VALENCIÀ I PER QUI ESTÀN FENT ELLS I ELLES LES POLÍQUES QUE FAN. ÀNIM I A RECUPERAR EL PAÍS VALENCIÀ PER LA GENT I EL POBLE TREBALLADOR. VICENT ALEXIS.

Miguel Angel Gallardo Ortiz en www.cita.es dijo...

Estoy contactando con CANDIDATOS con BLOG propio porque la asociación APEDANICA que yo presido desde 1992 investiga CAMPAÑAS SUCIAS O PUBLICIDAD POLÍTICA PAGADA EN INTERNET como detallamos a la Junta Electoral Central en http://www.cita.es/apedanica/elecciones
Posteriormente hemos publicado algunos casos indeseables en http://www.cita.es/electoral
y hemos avisado de nuestra vigilancia en http://www.cita.es/alerta
y http://www.miguelgallardo.es/alerta/electoral

Agradeceré cualquier dato, referencia, sugerencia o contacto que nos permita detectar, conocer e investigar infracciones a la Instrucción 4/2007, de 12 de abril, de la Junta Electoral Central, sobre la utilización de las nuevas tecnologías de la información y de la comunicación electrónicas como instrumento de propaganda electoral.

Un saludo cordial.

http://www.miguelgallardo.es