miércoles, mayo 02, 2007

El PP i el discurs de la por

L’APELACIÓ DE CAMPS AL “DISCURS DE LA POR” ÉS “UN SÍMPTOMA DE DESCOMPOSICIÓ”

La candidata de Compromís assenyala que el PP “ja sap que nosaltres tenim la clau de la seua derrota i de la introducció de noves polítiques” i ressalta “l’estat de nervis” dels populars

La coordinadora d’Esquerra Unida del País Valencià i candidata de Compromís a la presidència de la Generalitat, Glòria Marcos, ha considerat “molt significatius” els missatges dels darrers dies del candidat popular Francisco Camps contra la coalició d’esquerres i ha advertit que l’apel·lació al “discurs de la por és un símptoma clar de descomposició, és una mostra que estem davant el final d’un cicle de govern que, afortunadament, acabarà molt prompte”.

“En comptes de vendre la seua gestió, el PP valencià adopta els discursos de la dreta més reaccionària i autoritària contra la possibilitat que opcions d’esquerra i nacionalistes tinguen la possibilitat d’influir en el govern i canviar les polítiques. I ho fan de forma plorona, alarmista i amb un to apocalíptic que faria riure si Camps no fóra president de la Generalitat”, va explicar Marcos, qui va avançar que al País Valencià “l’autèntica catàstrofe seria que els populars continuaren quatre anys més”.

La dirigent d’esquerres va dir a continuació que les paraules de Camps “també indiquen que el PP ja sap que Esquerra Unida i Compromís són els rivals a batre perquè nosaltres tenim la clau de la seua derrota i de la introducció de noves polítiques”. “Aquesta cacera de bruixes denota l’estat absolut de nervis que té el PP”, afegí.

Marcos, a més, va dirigir un missatge a la ciutadania en el sentit de remarcar que “en contraposició a unes candidatures del PP on s’acullen i es dóna suport a càrrecs populars tacats per possibles casos de corrupció, les nostres són llistes netes, amb gent treballadora i amb voluntat de millorar la nostra societat”.

No hay comentarios: