sábado, marzo 31, 2007

“no hi ha normalitat possible sense pluralitat”

Mariano Rajoy, i el dirigent dels populars valencians Francisco Camps tenen la por electoral apegada al cos en atiar els vells fantasmes de la dreta espanyola i valenciana, en referència a les manifestacions d’ahir a Elx en contra de les opcions d’esquerra.

L’única campanya electoral del PP consisteix en generar crispació i tractar de desacreditar les opcions de l’esquerra plural a Espanya i al País Valencià per generar por entre la població. El dels populars és un projecte caduc, esgotat i que requereix el més prompte possible d’un seriós correctiu electoral ací i a Madrid, els populars quan radicalitzen el discurs mai no li ha donat bons resultats electorals al PP perquè deixa al descobert la cara més dretana.

Hem de recordar als dirigents populars que eixa normalitat que ells defenen amaga un discurs uniformitzador i la pretensió d’una societat monolítica que conserve les essències del franquisme. Però no hi ha normalitat possible sense pluralitat, sense alternativa al bipartidisme i sense la possibilitat que tothom puga defensar les seues idees sempre que siga de forma pacífica i democràtica.

Rajoy i Camps són personatges de baix perfil polític, de menys perfil democràtic i es tracta de polítics que han pogut enganyar a un número determinat de ciutadans durant un temps però que en breu s’enfrontaran a greus correctius electorals.

No hay comentarios: