lunes, marzo 26, 2007

EL COMPROMÍS DE TOTS ELS VALENCIANS ALLÀ ON SIGUEN

Cal un canvi de cicle polític al País Valencià i Compromís és l’única força que garanteix que no sols hi haja un canvi de govern a la Generalitat, sinó que aquest vinga acompanyat d’una nova forma de fer política basada en l’ètica i l’austeritat, la defensa dels serveis públics, del medi ambient i de la nostra llengua i cultura.
Respecte del fet d’haver presentat Compromís a Barcelona, aclarim que una de les propostes de la coalició será normalitzar les relacions del País Valencià amb Catalunya i amb la resta de comunitats veïnes, especialment amb aquelles amb les quals compartim vincles culturals i lingüístics.
És evident que aquestes relacions han estat fortament deteriorades a causa dels governs del Partit Popular i la seua insistència en la crispació i en el victimisme i ha ressaltat que aquest missatge és especialment importan subratllar-ho davant d’un auditori de persones del País Valencià que treballen i viuen a Catalunya. Hem de superar els enfrontaments des del foment de les relacions en un pla d’igualtat entre comunitats.

No hay comentarios: