lunes, marzo 12, 2007

EL PP I CANAL 9

DEMANEM LA CONVOCATÒRIA URGENT DEL CONSELL D’ADMINISTRACIÓ DE RTVV “DAVANT L’ABUSIU I IL·LEGAL” ALLAU DE CAMPANYES DEL CONSELL A CANAL 9

La candidata de Compromís recorda que l’abús de la publicitat institucionals en època electoral insta al vot al govern de torn

La coordinadora general d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) i candidata a la presidència de la Generalitat de Compromís, Glòria Marcos, ha demanat la convocatòria urgent del Consell d’Administració de RTVV, del qual forma part, davant l’anunci del govern de la Generalitat de la utilització de Canal 9 per a emetre campanyes institucionals gratuïtes sobre diferents temes. Marcos creu que ens trobem davant “un allau abusiu i il·legal de propaganda del PP pagada entre tots els valencians i valencianes”.

Marcos creu “imprescindible” que el Consell d’Administració es reunisca i impedisca l’emissió sense cost per al govern “d’una sèrie de campanyes d’aquestes característiques que contravenen la legislació actual i, en concret, la llei de creació de RTVV”. “La direcció de Canal 9 no fomenta l’emissió de debats plurals, manipula la realitat política i social d’aquest país, atempta contra la pluralitat i ara, a més, es prestarà per a que el Consell de la Generalitat faça propaganda encoberta del PP”, va afegir.

La responsable d’esquerres va recordar que “ha hagut juntes electorals que han anul·lat iniciatives com aquesta perquè, de fet, la concentració de campanyes institucionals en època electoral el que estan pretenent fer és cridar de forma més o menys subliminal al vot al govern de torn. D’ací l’interés que el PP té en emetre aquestes campanyes les properes setmanes, una propaganda gens encoberta que ens costarà als valencians i valencianes 10 milions d’euros”.

Marcos també ha instat a la celebració “el més prompte possible” de la comissió de repartiments d’espais electorals de Canal 9.

No hay comentarios: