martes, marzo 13, 2007

Centre de Comunicacions de l’ONU “és un caramel enverinat” a afegir a la base de l’OTAN de Bétera

El perill de convertir el País Valencià en general i l’àrea metropolitana de València en particular en objectius clars d’atacs terroristes, en referència a la presentació ahir a Quart de Poblet del futur Centre de Comunicacions de l’ONU.

Per molt que es vulga vestir el tema pel vessant civil estem parlant d’uns instal·lació també amb caràcter militar, una més que afegir a la base de l’OTAN de Bétera, i, per tant, es tracta d’un caramel enverinat amb molts més inconvenients que avantatges.Algunes de les missions de pau de l’ONU, com la d’Afganistan, són més que discutibles i estan generant nombrosos problemes. El fet que siga una instal·lació de l’ONU, en definitiva, no li resta perillositat ni exposició a ser objectiu del terrorisme internacional.

Afegir un nus de comunicacions d’eixa envergadura a Quart de Poblet, amb un camp d’antenes de 17.000 metres quadrats, afegeix també la incògnita dels possibles efectes sobre la salut i és evident que no sembla que aquesta instal·lació permetrà que es facen medicions per analitzar l’impacte sobre les persones.
Com sempre, aquest tipus d’iniciatives es vénen a la població amb els suposats beneficis i llocs de treball que produiran, que sempre són molt relatius, però s’amaguen o no s’expliquen uns altres tipus d’inconvenients

No hay comentarios: