domingo, marzo 04, 2007

CAMPS NO POT AMAGAR LES SEUES RESPONSABILITATS

CAMPS VOL “AMAGAR SOTA LA CATIFA” A LES VÍCTIMES DE L’ACCIDENT DE METRO

La candidata de Compromís diu que el tracte als afectats “és indigne d’un president de la Generalitat” i diu que no es pot amagar de les seues responsabilitats

La coordinadora general d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) i candidata a la presidència de la Generalitat de Compromís, Glòria Marcos, ha acusat el president de la Generalitat, Francisco Camps, de voler “amagar sota la catifa” a les víctimes de l’accident de la línia 1 del metro “per haver fet d’amagat l’encontre amb les mateixes”.

Marcos va considerar “indigne d’un president de la Generalitat” el tracte a les víctimes. “Primer, l’actitud de no voler acceptar l’evident responsabilitat del Consell en l’accident, soterrant el tema amb la visita del Papa i, després, amb la resistència inacceptable a rebre als afectats”.

“I ara”, va afegir, “els hi fa una tancada, una trampa de mal gust, per entrevistar-se amb les víctimes d’amagat, de forma avergonyida, sense voler assumir les responsabilitats del càrrec que són atendre als damnificats estiguen o no en sintonia amb el Consell. El que es demostra amb tot açò és que el PP té moltes coses que ocultar i molta culpa en un accident gravíssim”.

Finalment, Marcos va assenyalar que Camps “no pot amagar-se de les seues responsabilitats i el que quedarà per a la posteritat, com a símbol, va ser una setmana on es gastaren milions d’euros en la visita del Papa i es produïa un accident que es podria haver evitat amb una inversió mínima en seguretat. D’això Camps no va a poder amagar-se per moltes trampes que li faça a les víctimes”.

No hay comentarios: