jueves, febrero 22, 2007

EL CAS SIURANA

CAS SIURANA” GLÒRIA MARCOS DEMANA REUNIR-SE AMB EL DELEGAT DEL GOVERN PER TRACTAR EL TEMA DELS CENSOS FRAUDULENTS

La candidata a la Presidència de la Generalitat per Esquerra Unida-Compromís pel País Valencià, ha demanat formalment una cita amb Antonio Bernabé, per exigir mesures per controlar els censos de Cabanes i d’altres localitats baix sospita de ser manipulats.

La candidata a la presidència de la Generalitat per Esquerra Unida-Compromís pel País Valencià, Glòria Marcos, ha sol·licitat per via oficial una reunió d’urgència amb el Delegat del Govern Central al País Valencià, Antonio Bernabé, per demanar-li la implicació de tots els recursos a la mà de l’administració de l’Estat per investigar, netejar i normalitzar els censos electorals i per perseguir a qui haja pogut delinquir interessadament en la manipulació dels mateixos.
Per a la coordinadora General d’Esquerra Unida del País Valencià, el “cas Siurana” no es pot quedar impune, donat que estem davant de la mostra més evident i notòria de la manipulació fraudulenta del cens electoral d’un municipi per part del Partit Popular. Extrapolant dades, seria com si el PP haguera empadronat a la ciutat de València 12300 persones de manera irregular. Cal doncs, que la Delegació del Govern pose a funcionar tots els instruments possibles, ja que possiblement el “Cas Siura” de Cabanes, no siga aïllat, i en altres menuts municipis on el PP es juga la Diputació Provincial, s’haja repetit aquesta operació”.
Precisament per eixe motiu, Marcos demanarà a Bernabé que en tots aquel ls pobles menuts baix sospita, on el PP vol aferrar-se irregularment una alcaldia per tirar endavant projectes polèmics, o per mantindre el control de la Diputació, siguen investigades detalladament totes i cadascuna de les inscripcions en el cens electoral, que es demostre que les persones baix sospita tenen algun tipus de vincle amb el poble on s’han empadronat, que es corrobore que els habitatges on s’ha empadronant disposen d’espai suficient i/o salubritat per acollir a tantíssima gent, i totes aquelles mesures oportunes “ no en tots els menuts municipis existeix una oposició seriosa, i per tant, ha de ser l’administració qui actue d’ofici. Cal recordar que el “Cas Siurana” s’ha destapat per Esquerra Unida, i no per una revisió del cens per part de l’administració pública”
El “ Cas Siurana” ens retrotrau directament al més pur caciquisme cossiero dels Fabra, i cal recordar que Carlos Fabra encara no ha obert la boca per aplaudir o condemnar l’actuació presumptament delictiva d’un dels seus diputats provincials. “ El PP calla, i no reacciona quan s’ha pillat a un diputat provincial i alcalde del seu partit enfangat fins el coll en un clar cas de violació de la Llei Electoral, i possiblement prevaricació. Voler alterar d’aquesta manera la voluntat política d’un municipi, a més de ser una actuació delictiva, és moralment inacceptable des de tots els punts de vista, i per aixó lamentem que ningú del PP haja condemnat aquest intent de “pucherazo”

No hay comentarios: