lunes, abril 02, 2007

VÍCTIMES DE L'ACCIDENT DE METRO

Demanemt el suport dels ciutadans i les ciutadanes a la manifestació convocada demà dimarts per l’Associació Víctimes del Metro 3 de Juliol exigint respostes a l’Administració valenciana. Anuncie la meva presència en la mobilització i ha justificat la manifestació perquè assenyala que el Consell ha deixat les víctimes de l’accident dessasistides i desprotegides.

Sembla cada volta més clar que per al PP existeixen víctimes de primera i de segona; les primeres, les que serveixen per als seus propòsits electorals i les segones les que molesten i les que són arraconades perquè evidencien les carències de les seues polítiques. Per això pensem que és especialment important en aquests moments donar suport a les víctimes de l’accident de Metro, a les quals el president de la Generalitat, Francisco Camps, ignora i no es digna a rebre ni atendre, va explicar la dirigent d’esquerres, qui va afegir que a través dels contactes que estem tenint amb elles es constata el malestar i la indefensió que senten en aquests moments.

Hem de ressaltar l’actitud “impresentable” del PP amb l’accident, eludint responsabilitats, negant informació cabdal a la justícia i maltractant després les víctimes, però també va fer èmfasi en el fet que “aquesta situació fa palés les deficiències de fons de la política del PP, enfocada cap a l’aparador, cap als grans esdeveniments, i obviant les inversions més necessàries”.

Per al PP valencià és més important donar satisfacció a la família Aznar, creant un circuit urbà de Fórmula 1 que és un autèntic despropòsit, que solucionar els problemes reals dels treballadors i treballadores, dels estudiants, etcètera, en al·lusió a les relacions del gendre de l’ex president del govern, Alejandro Agag.

No hay comentarios: