martes, mayo 22, 2007

LES INSINUACIONS DE CAMPS SOBRE EL VOT PER CORREU SÓN MOLT GREUS

Camps ha d'explicar perquè afirma que el vot per correu afavoreix al PP, sobre tot després de l'escàndol del seu partit a Melilla. estic molt sorpresa" per les afirmacions del candidat del Partit Popular, Francisco Camps, on assegura que l'alt percentatge de vot per correu pronostica una victòria de la dreta. Camps haurà d'explicar perquè insinua que el vot per correu afavoreix al PP, sobre tot després de l'escàndol en què s'ha vist implicat el seu partit a Melilla. La capacitat endevinadora de Camps pròpia d'un mag, perquè si no pensem això la única explicació raonable seria molt greu en una societat democràtica.L'afirmació de Camps sobre el benefici al Partit Popular de l'augment delvot per correu és una barbaritat. El vot és secret, això sembla que no hosap la dreta, i la gent vota per correu o presencialment d'acord amb la disponibilitat de temps. Però pareix que el candidat del Partit Popular jaconeix a qui han votat 55.285 persones i això implica una sospita inimaginable en un estat de dret. La possible manipulació de censos que investiga la justícia a moltes poblacions del País Valencià, sobre tot a les comarques de Castelló com el pitjor precedent per a aquestes eleccions. Un transvasament de votants que segons alguns edils del mateix PP ha estatteixit des de la pròpia diputació provincial de Castelló. Ara resulta que Camps coneix el sentit de vot de milers de ciutadans iciutadanes que han exercit el seu dret mitjançant el correu ordinari.Caldrà comprovar en el recompte si els sufragis per correu mantenen lamateixa proporció que la resta de vots a les urnes. Si no és així, Camps tindrà raó i ell ja coneixia el sentit del vot de totes aquestespersones. La ciutadania deu a rebel.lar-se contra les manipulacions iles mentides de la dreta i a exercir el vot el proper 27 de maig peraconseguir la màxima participació possible. La democràcia és cosa de totsi si no exercim els nostres drets al final la dreta s'apodera del poderpolític mitjançant la manipulació de censos, tal i com investiga la justícia, o a través el control del vot per correu, com insinua Camps.

3 comentarios:

Basseta dijo...

Per si aprofita a algú, ací tens un recopilatori que vaig fer dies arrere sobre les trampes electorals del Partit Popular. Quan em vaig cansar d'arreplegar notícies semblants ho vaig deixar estar, però els que han estat pendent de la premsa en estos últims dies de campanya saben que hi ha molts altres casos més.

Salutacions i que el diumenge arreplegues en les urnes el fruit de tant d'esforç.

Trampas electorales

Jose Ignacio dijo...

Sóc Josep Ignaci professor de filosofia de secundaria nascut a Xàtiva hi vull informar-vos de que a Xàtiva estaben comprat vots per correu a 30 euros als jovens, caldria investigar-ho, qui ho ha fet.

Carlos Manuel dijo...

sóc un jove d´Elx que a les passades eleccions vaig votar per primera volta en ma vida.
vaig tindre la ocasió de vore-la al seu miting al parc i vam intercanviar algunes paraules al finalitzar.
em sent molt decebut per com ha acabat el compromís pel país valencià i les properes eleccions autonòmiques ja m´han perdut com a votant.
salutacions